Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

«چند روز پیش اعلام شد که فیلم کمدی فانتزی «هولیا» هم به کارگردانی مرتضی آتش زمزم در ترکیه و با بازی بازیگران خارجی تمام شده است، سازندگان فیلم سینمایی «هولیا» که برای ادامه فیلمبرداری راهی ترکیه شده بودند، کار تولید را در این کشور و شهر‌های استانبول و آنتالیا به پایان بردند. در این سکانس‌ها «ویلما الس بازیگر آلمانی‌الاصل سینما و تلویزیون ترکیه جلوی دوبین رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیشتر به خاطر بازی در سریال «روزی روزگاری» که در ایران با نام «علی کاپیتان» به یاد می‌آید، شناخته می‌شود.»

در وهله نخست باید گفت، حضور بازیگران زن سریال‌ها و فیلم‌های ترکیه‌ای در سینمای ایران قبل از این سابقه داشته است که نفس حضور اغلب این بازیگران، فروش بیشتر فیلم‌های سینمای ایران است، که این موضوع در اغلب این فیلم‌ها صدق نکرد و برخی از این آثار همانند فیلم «جن زیبا»  شکست سنگینی را در گیشه سینما‌ها تجربه کرد.

آن‌هایی که فیلم سینمایی "جن زیبا" ساخته بایرام فضلی را دیده اند مسلما به این نتیجه میرسند که اگر بجای بازیگر زن ترکیه‌ای، یک بازیگر نه چندان مطرح ایرانی این نقش را بازی میکرد نه تنها به لحاظ فروش فیلم تفاوت چندانی نداشت بلکه شاید فیلم از نظر کیفی با اتفاقات بهتری مواجه میشد. اما حاشیه‌های این فیلم از همان روز‌های نخست اکران شروع شد و تنها در سه روز نخست اکران با فروش ناامید کننده ۱۲۳ میلیون تومان روبرو شدو در ادامه هم این روند ناامیدکننده باقی ماند تا این فیلم یکی از آثار شکست خورده اکران سال ۹۸ لقب بگیرد.

از «حریم سلطان» تا «جن زیبا»

اما نورگل یشیلچای بازیگر سریالهایی چون «حریم سلطان» ترکیه‌ای که نقش نخست این سریال را در کنار فرهاد اصلانی ایفا میکرد به هیچ وجه نتوانست در فروش این فیلم تاثیر مثبت بگذارد، حتی حواشی خودساخته‌ای که عوامل فیلم از مدت‌ها قبل از اکران به راه انداخته بودند هم نتوانست به دیده شدن فیلم کمک کند. شاید قبل از آغاز اکران این فیلم خیلی‌ها تصور میکردند که حضور یک بازیگر ترکیه‌ای، موجب فروش بالای این فیلم ایرانی میشود، اما دقیقا همه چیز برعکس آن چیزی شد که عوامل و سرمایه گذاران «جن زیبا» انتظار داشتند.

از سویی دیگر علاوه بر نورگل یشیلچای، فرهاد اصلانی ، لیلا زارع، محرم زینال زاده، لیلا موسوی، میثم پویان فر و غزل فرید در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند و ترکیب بازیگران نشان می‌دهد امید فروش این فیلم دقیقاً بازیگر سریال‌های ترکیه‌ای اثر بوده است.

در ادامه باید دید، آیا تجربه تلخ حضور بازیگر سرشناس ترکیه‌ای برای سایر فیلم‌های در دست تولید هم اتفاق می‌افتد یا خیر.

علاوه بر فیلم سینمایی «هولیا»، دو فیلم سینمایی دیگر هم این روز‌ها مراحل تولید خود را با حضور بازیگران ترکیه‌ای پشت سر میگذارند و نکته قابل تامل هم اینکه این دو اثر سینمایی هم از آثار طنز محسوب میشوند که از حضور بازیگران زن ترکیه‌ای برای فروش بیشتر استفاده میکنند.

فیلم سینمایی «کوسه» به کارگردانی علی عطشانی از مدتی پیش با حضور آسیا تاشکین بازیگر مطرح ترکیه‌ای جلوی دوربین رفته است، این فیلم سینمایی کمدی بجز بازیگر ترکیه‌ای از چهره‌های سرشناسی، چون مهدی هاشمی بهره میبرد و گزینه جدی برای قرار گرفتن در لیست آثار طنز پرفروش سال آینده محسوب میشوند.

فیلم سینمایی کمدی «اکسیدان ۲» هم با حضور جواد عزتی و امیر جعفری در مراحل پیش تولید است، این فیلم سینمایی که در فصل نخست از پرفروش‌های سینما محسوب میشد در فصل جدید با حضور دو بازیگر زن مطرح ترکیه‌ای به نام‌های برن سات و سرنای ساریکایا به دنبال فروش بیشتر در سینما‌ها هستند.

نکته قابل تامل اینکه که شرایط کرونایی کشور روند تولید این دو اثر را هم با مشکل مواجه کرده است که این موضوع شاید منجر به این شود که هیچ کدام از این دو اثر تا پایان امسال به تولید نهایی نرسد.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که علاوه بر بازیگران زن ترکیه ای، بازیگران زن خارجی دیگری نیز در فیلم‌های سینمای ایران حضور داشتند که حضور برخی صرفا بخاطر فروش بیشتر فیلم‌ها نبوده است بلکه مقتضات داستان ایجاب میکرده است که از حضور بازیگر زن بهره برده شود که چه بسا برخی از این فیلم‌ها هم از آثار قابل تامل سینمای ایران محسوب میشوند که از این میان میتوان به حضور موفق بازیگران زن خارجی در فیلم هایی، چون «کتاب قانون»، «استرداد» و «شیرین» اشاره کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: فیلم سینمایی سینمای ایران فرهاد اصلانی مهدی هاشمی جواد عزتی سینمای ایران بازیگر زن ترک هولیا بازیگران ترکیه ای حضور بازیگران سینمای ایران فیلم سینمایی بازیگران زن حضور بازیگر زن ترکیه ای فروش بیشتر فیلم ها جن زیبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام آنچه می‌خواستم روی پرده است/ نتیجه اعتماد به فیلمسازان جوان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گروه «هنروتجربه»، آیین رونمایی و نمایش ویژه فیلم سینمایی «روز مات» به کارگردانی محمود نوری و تهیه‌کنندگی محسن علی‌اکبری توسط گروه سینمایی «هنروتجربه» و با حضور سازندگان اثر، هنرمندان و اهالی رسانه در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد. این فیلم با نگاهی از دریچه زبان و فرهنگ به یک روز از زندگی یک زوج ایرانی که درگیر مساله مهاجرت هستند، پرداخته است.

محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده فیلم «روز مات» ضمن تشکر از مخاطبان و خوش‌آمدگویی گفت: از این‌که با یک کارگردان جوان به نام محمود نوری کار کرده‌ام و از این‌که جوانان ما خوش فکر هستند و همه دنیا را در همه زمینه‌ها مخصوصاً در بحث هنر تحت تاثیر قرار می‌دهند، افتخار می‌کنم. حضور این جوانان و این‌که مسیر توسط آن ها ادامه خواهد یافت به خصوص به کسانی مانند من که دیگر ریش‌ سفید کرده‌ایم، قوت قلب می‌دهد. با نگاهی که این جوانان خوب کشور دارند امیدوارم سینمای ما روز به روز بهتر شود و خدا را شکر آنچه که ما می‌بینیم حال چه در «هنروتجربه» باشد و چه در سینمای بدنه این است که همه جوانان فیلم‌های درخشانی ارایه کرده‌اند که یکی از آنها آقای محمود نوری است.

محمود نوری کارگردان «روز مات» با اشاره به این که این تجربه حاصل یک اعتماد ویژه و همین طور یک تعهد حرفه‌ای است، گفت: ایده اولیه این فیلم بیشتر از درگیری ذهنی خودم با مساله زبان و این‌که ما صرفاً با کلمات سر و کار نداریم و در واقع با ذهنیت و تاثیر زبان بر آن نیز روبه‌رو هستیم شکل گرفت. این که زبان می‌تواند سمبل خوبی باشد برای آنکه اختلافات فکری را که در جامعه وجود دارد به شکل نمادین در یک داستان خانوادگی نشان دهیم. در تجربه‌ای که به تماشا می‌نشینید زبان تبدیل به المانی می‌شود برای اینکه سعی کنیم بخشی از ماجرایی را که در جامعه‌ ما می‌گذرد، درک کنیم. اگر اعتماد دوستانی که در کار ایفای نقش کردند نبود این تجربه رخ نمی‌داد. این تجربه حاصل یک اعتماد ویژه همینطور یک تعهد حرفه‌ای بود و امیدوارم که این اعتماد هدر نرفته باشد.

وی با اشاره به چگونگی روند همکاری با محسن عل‌ی اکبری تهیه‌کننده فیلم گفت: آقای علی‌اکبری وقتی در جریان کار قرار گرفت و پذیرفت که همراه کار شوند از هیچ کمکی فروگذار نکرد و در واقع حمایت کامل داشت. او کوچک‌ترین دخالتی در کار من انجام نداد و تمام آنچه که می‌خواستم اجرا شد و تمام آنچه می‌خواستم در حال حاضر روی پرده است.

حامد ابافت بازیگر اصلی نقش مرد فیلم نیز گفت: خیلی خوشحالم بعد از مدت زمان طولانی که منتظر اکران بودیم بالاخره موعد اکران رسید و سرانجام می‌توانیم روی این پرده بزرگ فیلم را در کنار شما ببینیم و لذت ببریم.

فیلم سینمایی «روز مات» از ۱۲ اردیبهشت اکران خود را آغاز کرده است.

کد خبر 6095690 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • تمام آنچه می‌خواستم روی پرده است/ نتیجه اعتماد به فیلمسازان جوان