Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه جوان نوشت: پخش سریال‌های ساخت ترکیه با دوبله فارسی از چند شبکه ماهواره‌ای باعث‌شده تا بازیگران این کشور بار دیگر به چهره‌ای آشنا در ایران تبدیل شوند؛ شهرتی که پای این بازیگران را به سینمای ایران باز کرده‌است و می‌تواند به ضرر بازیگران ایرانی تمام شود.

مجلات عامه‌پسند ايراني در سال 56 به طور گسترده خبر حضور «اميل ساين» خواننده و بازيگر اهل تركيه را در ايران پوشش دادند؛ خواننده‌اي كه پيش از حضور در ايران و اجراي ترانه‌هاي فارسي، در راديو استانبول به شهرت رسيده بود و در تركيه چهره‌اي محبوب بود، ولي با حضور در ايران در چند فيلم سينمايي نيز ايفاي نقش كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن سال‌ها اميل ساين تنها هنرمند ترك نبود كه سر از ايران درآورد، چند هنرمند ديگر از جمله «جونيت آركين» كه در ايران با نام «فخرالدين» شناخته مي‌شد به ايران آمدند و در سينماي فيلمفارسي مشغول شدند.

آن روز‌ها حضور بازيگران ترك در سينماي ايران يكي از راه‌هاي كشاندن مردم به سينماها بود.

تهيه‌كننده‌هاي فيلمفارسي به خوبي مي‌دانستند كه آهنگ‌هاي خواننده‌هاي ترك در نوار فروشي‌هاي خيابان «لاله‌زار» تهران طرفداران زيادي دارد و در روزهايي كه سينما اصلي‌ترين تفريح مردم به شمار مي‌رفت، چه بهانه‌اي بهتر از ديدن خواننده‌اي محبوب براي پرشدن سينما!

چهار دهه بعد، زماني كه كم و بيش خبرهاي حضور خواننده‌ها و بازيگران ترك در ايران منتشر مي‌شد، حضور بازيگر چند سريال مشهور ساخت تركيه در يك فيلم ايراني، خبر‌ساز شد. اين بار نيز فيلمساز ايراني سراغ همان روش فيلمفارسي‌ساز‌ها رفته است، با اين تفاوت كه «نورگل يشيلچاي» فقط بازيگر است و مانند «اميل ساين» از صدايش براي مشهور‌شدن استفاده نكرده‌است، بلكه در عوض اين بار«GEM» است كه «نورگل يشيلچاي» را براي ايراني‌ها به شهرت رسانده‌است.

«نورگل يشيلچاي» تا چند سال پيش نامي ناشناخته براي مردم ايران بود، اما دوبله و پخش سريال‌هايي كه اين بازيگر در آن ايفاي نقش داشته، از شبكه «GEM» باعث شد تا اين بازيگر هم مانند ساير بازيگران اهل تركيه براي مردم ايران چهره‌اي آشنا باشد. همان‌طور كه پيش از اين نيز بعد از پخش سريال تركيه‌اي «كوزي گوني» تهيه‌كنندگان ايراني سراغ «كيوانچ تاتلي‌تو» بازيگر اين سريال رفتند و تلاش كردند وي را براي بازي در فيلم به ايران بكشانند. پخش سريال «عمر گل لاله» هم باعث شد تا آمدن و ايفاي نقش «تولگاهان سايشمان» بازيگر اين سريال در يك فيلم ايراني خبرساز شود.

اين اتفاقات صرفاً ترفندي براي خبر‌ساز‌شدن و بر سرزبان افتادن نام يك فيلم سينمايي است كه مي‌تواند در زمان اكران نيز فضا را براي ديده‌شدن فيلم مهيا كند.

اگر به ليست بلند بازيگران زن در سينماي ايران نگاه كنيم، به خوبي مشخص مي‌شود كه حضور«نورگل يشيلچاي» براي ايفاي نقش در فيلمي ايراني به دليل نبود چهره در ميان بازيگران زن ايراني نيست. در سال‌هايي كه «اميل ساين» در فيلمفارسي‌ها بازي مي‌كرد، بسياري از خانواده‌هاي ايراني حتي به سينما هم نمي‌رفتند و بازيگران زن سينما، در ميان مردم نام نيكي نداشتند، به همين دليل مي‌شد با ورود چهره‌هاي جديد از جمله خواننده‌ها، از تكرار چهره‌هاي بازيگران زن در فيلم‌هاي مختلف جلوگيري كرد، اما در سال‌هاي اخير يكي از گلايه‌هاي جدي بازيگران سينما اين است كه فرصت ايفاي نقش به بسياري از بازيگران نمي‌رسد! محبوبيت كاذب بازيگران ترك كه مديون پخش سريال‌هاي دوبله‌شده آنها در ماهواره‌هاي فارسي‌زبان است، باعث مي‌شود تمايل به حضور اين چهره‌ها در سينماي ايران بيشتر شود. «GEM» كه زماني برخي از اهالي سينما معتقد بودند مي‌تواند با پخش ارزان‌قيمت تيزرهاي فيلم‌هاي سينمايي ايراني، به بالابردن ميزان فروش فيلم‌ها كمك كند، اين بار با مطرح كردن نام بازيگران سينماي تركيه، فرصت‌هاي حضور بازيگران ايراني در سينماي كشور خودشان را تهديد مي‌كند!‌

موجي كه «GEM» براي بازاريابي بازيگران اهل تركيه به راه انداخته‌است تا اين جاي كار موفق‌تر از موج باليوودي كه فيلم «سلام بمبئي» به دنبال آن بود، عمل كرده‌است و چهره‌هاي ترك بيشتر از هندي‌ها در دايره توجه قرار گرفته‌اند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آن‌ها چای به کار می‌رود، نیز می‌تواند برای پوست مفید باشد.

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • مشتری‌های تازه پهپادهای 20 هزار دلاری ایران
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند